Jack Skellington Link Select

Sunday, 1 January 2012

2012 =D

       Asalammualaikum semue :) ~! HAPpy NeW YeaR kpd kawan-kawn semue !=D Wow..:O now I'm 14 years old sudah :) Ape perancangan korang sempene tahun baru ni .? qell x de pon rancangan nk buat :( sebab dah nk mula sekolah kan ^^' xpi xpe nnti nk gi --->**********RAHSIA* mesti bEZTT .Naseb bek Pak Long buking awal2 .Terime Kasih Pak Long =D ho3 ermm qell dah beli dah barang-barang bersekolahan .:) Tahun ni(2012)qell jadi pengawas sekolah .! Bedebar la jugak ni :O tapi fisrt masuk skul 3.12012 nnti qell pakai baju PUTIH sebab tali leher pengawas xde lagi so senng ckit x kene marah nagn cikgu lagi pon baju pengawas qell tu x lenkap lagi :( Tahun ni (2012) qell rasa qell naik kelas  yng ke-2 kot ? Insyallah :)..AMIN 



Knp zaman ni penoh ngan MAKSIAT ? Subahanallah :O qeel hanye nk beritahu "Janganlah kite membuat maksiat ,BERDOSA BESAR kalau melakukan nyew ,ingatlah"Yew =D

No comments: