Jack Skellington Link Select

Saturday, 28 January 2012

GaLOk ! nyew hariNI. :P

     Asalammualalikum w.b.t...~!! hye korang sihat x.? qell sihat selalu hehe .>.< haiy dah lame dah x update blog  ..=) sorry la blog aq xdek mase  hehe..sibuk ngn page baru kat FB tu ..MAAF yew..*masih waras lagi Ok :P
Ehemm ..kat fb qell dah  buat group baru 3 page baru .! memang sibuk la ..hehe..tapi nasib baika de orng tolong =D Thanz yeah =) mase hari tu kan ..jari adik qell berdarah bnyk sebb tersepit kt rantai basikal#mase perangai mcm qell mase kecik2 dulu hehe# semoge cpt sembuh yew...PEACE yo.!!

melawat la kat cni ok ..--->1. http://www.facebook.com/pages/Official-budaq-budaq-galok-sefb/222443551177723

2. http://www.facebook.com/pages/Tales-Of-The-Abyss/322793327765638

3. http://www.facebook.com/pages/Anime-and-AnimaX-are-ONE/300598749988701

sambil-sambil tu LIKE sekali la yew  :P >.< hehe

Thursday, 19 January 2012

How ARE you .? o.O

                   Asalammualaikum w.b.t..^^' How are u .? sihat.?..hehe...orang kat cni dah kene DEMAM xpi ok dah skrng ni...oink oink =) ha3 asyik belari jew la dlm bulan ni...dah GUGUR dah kaki aq ni..ha3..><'.tadi kene lari TREK yng JJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAUUUUH...sangat tu....pnt giler ....huhahuhaha....kwn aq tu BAPAK GILER laju...yng sowang agi tu BAPAK SLOW..! ha3.aik knp rumah hijau jatuh kew tempat yng AKHIR.?-_- aduhai...OK. acara padang nnti buat THE BEST OK..pastikan JUARA lagi yew pade tahun ni..^^" guiler kau tare giler ruma KUNING ..:O WEI KOWANG nnti buat the bets OK..^^' aik eh ..orang tu lari dpt number brp.?pnt x.? orng kat cni dah nk PENGSAN ...><' ha3..ok that all for today ..=D




X  DEK GAMBAR LA....*MAAF*.!

Wednesday, 4 January 2012

YesterDAY and toDAY =D

             Asalammualikum semue...:)..sihat .?Ape mcm sekolah tadi OK.?x gugup .?ha3 korang start skul harini kan .? qell SEMALAM !Wow qell masuk kelas PERTAME .:O!bangga jap mase tengok senarai name .=D  hehe..korang masuk kelas ke brp .?^^' What ?All my frens"LELAKI" masuk kelas KEDUE huyoo DASYAT TU !!:O..Kecuali 4 orng tu "lelaki" yng masih still dlm kelas tu1Elit--->2 Elit :).Me and Anas jew naik kelas PERTAME ^^'Shukur kpd Allah.!qeel dok depan sekali kat dlm kwn qell dok belakang .Name kelas tu 2 KRK 1.knp PEREMPUAN kelas 1 Elit(2011) x nek kelas.?xpe la :) semlm qell x pki bju PENGAWAS .semue cikgu tegur ha3*padahal sowang duowang jew :) hehehe..So harini pakai la baju PENGAWAS dah ade tali leher dah ape semue.Aik! knp baju BESAR seluar KECIK ni ...!!!..nghee =.='biar la..fisrt2 gi sekolh harini MALU jap..ha3..pastu dah lame sikit biase dah la..kan ..Mase nk gi dataran perhimpunan. *TERKEJUT*. ALAMAK kene baris kat depan kew...:O oh now..!! nasib baik qell duk hujung sekali------>.<--------.hiuh LEGA...Esok Harini Khamis kan ..!?oh TIDAK! Mase Sivik cikgu Raini mengajar(Cikgu Disiplin) !!! arhhhgggg NO.! huh'!! buku log aq smue warne PINK.! =.='ishhh..!!
Lantak la..-_- dah terjadi nk buat mcm mane pulak kan .?so biar jew la..*comfirm ni esok mesti SENYAP BELAKE..!sunyi jew.. ok la tu hahahaha..=D



=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D=

Monday, 2 January 2012

Wo0w !

            Asalammualaikum readers =D ape khabar sihat ? me TERLEBIH sihat :) wow..! this today is last for me  in holiday school..NO WAY..!!Macam tak percaye pulak kan ^^' esok sekolah dah :) perasaan qell HAPPY + BEDEBAR =




Ayah qell kata nnti qell kena pergi TUSYEN ! aduhai ..hehe..lepas katam Al-Quran hisushhh nasib baik =D
Hu'...Kuala Besut banjir no way...!:O nasib baik rumah qell jauh *syukuralhamdulilah :)



#Thank you for reading =D

Sunday, 1 January 2012

2012 =D

       Asalammualaikum semue :) ~! HAPpy NeW YeaR kpd kawan-kawn semue !=D Wow..:O now I'm 14 years old sudah :) Ape perancangan korang sempene tahun baru ni .? qell x de pon rancangan nk buat :( sebab dah nk mula sekolah kan ^^' xpi xpe nnti nk gi --->**********RAHSIA* mesti bEZTT .Naseb bek Pak Long buking awal2 .Terime Kasih Pak Long =D ho3 ermm qell dah beli dah barang-barang bersekolahan .:) Tahun ni(2012)qell jadi pengawas sekolah .! Bedebar la jugak ni :O tapi fisrt masuk skul 3.12012 nnti qell pakai baju PUTIH sebab tali leher pengawas xde lagi so senng ckit x kene marah nagn cikgu lagi pon baju pengawas qell tu x lenkap lagi :( Tahun ni (2012) qell rasa qell naik kelas  yng ke-2 kot ? Insyallah :)..AMIN 



Knp zaman ni penoh ngan MAKSIAT ? Subahanallah :O qeel hanye nk beritahu "Janganlah kite membuat maksiat ,BERDOSA BESAR kalau melakukan nyew ,ingatlah"Yew =D